stapelgoed
ontwerp & layout
Voor Coming Lifestyle werd onder het label Stapelgoed een 18 pagina tellende digitale brochure ontwikkeld met daarin de nieuwe collectie lampen en bedden. Stapelgoed staat voor: leuke en eigentijdse (woon) accessoires, gemaakt van robuuste materialen en stoere stoffen.

Voor de digitale brochure klik hier

portfolio
magazines
• brochures
boeken
overig werkAls freelance designer en art director werk ik voor diverse opdrachtgevers; waaronder reclamebureau's, uitgeverijen en non-profit organisaties. Mijn expertise beperkt zich niet alleen tot het maken en het uitwerken van concepten van magazines en boeken.
Ook voor andere uitgaven, bv. jaarverslagen, brochures, rapportages en presentaties die nét even wat extra’s nodig hebben kunt u rekenen op een pakkend ontwerp!

Meer weten over mijn werk en werkwijze? Neem gerust contact op.
contact
Karen Terpstra
graphic design & art direction

E studio[at]opzolder.com
M 06 2212 6747
KVK 37111982coming lifestyle en kids
ontwerp & layoutVoor de firma Coming werden twee frisse productbrochures ontwikkeld van 28 pagina's, welke naast verschillend assortiment, beide een aparte look and feel hebben. Coming Lifestyle ontwerpt en produceert meubelen voor de woonkamer.
De collectie Coming Kids bestaat uit meubelen voor de baby, peuter– en tienerkamer met bijpassende accessories zoals overtrekjes, klamboes, sierkussens, maar ook lampen, gordijnen en behang.

www.coming.nl
 

babygiftcard
ontwerp & layoutEen cadeau vol verrassingen! In samenwerking met Diep Design werd de box, inlay, de creditcard en bijbehorende brochure van de babygiftcard ontwikkeld én vormgegeven. De baby giftcard is verkrijgbaar bij Bruna en Primera.

www.babygiftcard.nl

 
via vestia budgetwonen
concept ontwerp & layoutVoor Vestia werd het concept ontworpen voor een uniek boekje als bijlage bij huurdersmagazine Via Vestia.
Het boekje staat vol met handige bespaartips, adressen met leuke woonwinkels, aanbiedingen en kortingsbonnen. 
 
brochure wit
ontwerp & layoutTrouwen maar dan anders! Voor het magazine Witwedding werd een adverteerders brochure ontworpen om het magazine te positioneren. Er wordt kort uitgelegd welke pijlers aan bod komen in het magazine, welke doelgroep er aangesproken wordt en welke sfeer het magazine uitstraalt. Tot stand gekomen in samenwerking met Diep Design.
 
mee amstel en zaan
ontwerp jaarberichtDe organisatie MEE Amstel en Zaan geeft advies en biedt ondersteuning aan mensen met een beperking. Voor MEE Amstel en Zaan werd het ontwerp en vormgeving voor het jaarverslag en het daaropvolgende jaarbericht verzorgd. Het gebruik van de huisstijlkleur oranje en de duidelijke, eenvoudige vormgeving sluiten goed aan bij de identiteit van de organisatie.
 
© 2012-2022 karen terpstra grafische vormgeving | www.opzolder.com | KVK 37111982