poezie in huis
vormgeving & layout
In opdracht van Sanoma Media werd het boek Poezie in Huis vormgegeven. Het boek was reeds in het Engels uitgegeven onder de naam Shabby Chic. Uitdaging tijdens het vormgeven van dit boek was om de Nederlandse tekst zodanig te integreren dat de oorspronkelijke layout en sfeer van de Engelse versie gehandhaafd bleef. Poëzie in Huis telt 192 pagina's, de foto's in dit boek zijn gemaakt door Amy Neunsinger

www.shabbychic.com

portfolio
magazines
brochures
boeken
overig werkAls freelance designer en art director werk ik voor diverse opdrachtgevers; waaronder reclamebureau's, uitgeverijen en non-profit organisaties. Mijn expertise beperkt zich niet alleen tot het maken en het uitwerken van concepten van magazines en boeken.
Ook voor andere uitgaven, bv. jaarverslagen, brochures, rapportages en presentaties die nét even wat extra’s nodig hebben kunt u rekenen op een pakkend ontwerp!

Meer weten over mijn werk en werkwijze? Neem gerust contact op.
contact
Karen Terpstra
graphic design & art direction

E studio[at]opzolder.com
M 06 2212 6747
KVK 37111982de troubadour woonboek
concept & art directionVoor de Troubadour werd een restyling van het door hun uitgegegeven woonboek gemaakt. Het woonboek verschijnt één keer per jaar en staat vol met trendy meubelen en nieuwe collecties van de Troubadour. Het doel was de voormalige catalogus in een vernieuwd fris jasje te steken en de uitstraling van een gezellig woonmagazine te verkrijgen.
 
vrijheidsdressuur
ontwerp & layout
Voor auteur Miriam Nieuwe Weme werd het 160 pagina's tellende boek Vrijheidsdressuur, van apporteren tot zitten ontworpen en vormgegeven. In dit boek wordt het aanleren van circuskunstjes -door middel van clickertraining- gecombineerd met nieuwe inzichten in het leergedrag van paarden. Het boek is wegens groot succes inmiddels in tweede druk verschenen.
De illustraties in dit boek zijn gemaakt door Miriam Nieuwe Weme, de fotografie is van Hypofocus.

www.vrijheidsdressuur.info
 
© 2012-2022 karen terpstra grafische vormgeving | www.opzolder.com | KVK 37111982